weerman Piet Paulusma

2 days agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. 2 days agoPiet Paulusma is zondagmiddag in het ziekenhuis in Leeuwarden overleden.


Weer Paulus Pietsma Humor Fictional Characters Character

De Elfstedentocht van 1997 betekende de doorbraak van Piet Paulusma.

. De weerman overleed zondag op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. In 2016 zei hij in een interview dat hij in de. Een opvallend detail is de Friestalige afsluiting van zijn weerpraatje met de woorden oant moarn tot morgen.

De weerman van Omrop Fryslân en Omroep Max is 65 jaar geworden. Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt. 2 days agoPiet Paulusma was tientallen jaren lang op televisie als weerman.

Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. 2 days agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden aan kanker. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt.

Hij was al geruime tijd ziek maar had dat alleen met intimi gedeeld. 2 days agoPiet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. 2 days agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden.

De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden. De weerman overleed zondagmiddag op 65-jarige leeftijd in Medisch Centrum Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. 2 days agoIn Nederland wordt ontdaan gereageerd op het overlijden van Piet Paulusma.

2 days agoHet overlijden van Piet Paulusma komt in Fryslân als een schok. Paulusma overleed in aan de gevolgen van kanker. Paulusma woont in Harlingen en werd in 1999 2000 en 2006 verkozen tot de populairste weerman van het jaar.

In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de. 2 days agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Tekst gaat verder onder advertentie Paulusma was al sinds de zomer ziek maar koos ervoor dit voor zichzelf te houden zodat hij.

Hij was geruime tijd vast onderdeel van de late avond van SBS 6. Zijn groet oant moarn is zeer bekend geworden in Nederland. Dat meldt Omrop Fryslân.

De populairstre weerman van Nederland stierf thuis in Friesland aan de gevolgen van darmkanker. Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. Dat heeft de familie van de weerman uit Harlingen bekend gemaakt.

Tot ons grote verdriet is vanmiddag weerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden meldt zijn laatste werkgever Omroep MAX zojuist.


John De Mol Ontslaat Piet Paulusma Netflix Seizoenen Mensen


Piet Paulusma 15 12 1956 Woorden

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel